Tre sigtet for drab på mand uden for Coventry-moske

Foto: Shutterstock.

Haji Choudhary Rab Nawaz blev fundet alvorligt såret efter et slagsmål blev rapporteret uden for Jamia Masjid & Institute den 2. oktober.

 

Han blev dødeligt såret uden for en moské i Coventry tidligere på måneden. Tre personer er blevet anklaget for at have myrdet en Handsworth-mand, der blev såret.

Haji Choudhary Rab Nawaz, 52, blev fundet med alvorlige kvæstelser efter et slagsmål.

Han blev fundet uden for Jamiah Masjid & Institute den 2. oktober og døde på hospitalet kort efter hændelsen.

Hans Adam Razaaq, Hasnian Razaaq, 23, og Mohammed Faisal, 29, som er blevet anklaget for mord, mødte op i Coventry Magistrate’s Court lørdag.

Adam, 20, og Hasnian, 23, er fra Hale Sowen, og Faisal bor i Handsworth, Birmingham. De blev også sigtet for drabsforsøg, efter at en anden mand blev fundet med et knivstik. Tre af hans andre mænd blev anholdt i hændelsen, men blev løsladt mod kaution.

Der var rapporter om et slagsmål mellem en stor gruppe mænd bevæbnet med knive i krydset mellem Dunbar Avenue og Queen Mary’s Road i Coventry.

I en erklæring beskrev Nawaz’ familie ham som en “uskyldig, ydmyg og kærlig” mand og takkede nødtjenesterne for deres “utrættelige indsats for at redde sin far.”

Mens efterforskningen af ​​hans død fortsatte, opfordrede West Midlands politi offentligheden til at kontakte dem, hvis de havde nogen oplysninger om hændelsen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk