Eugene Laverty slutter karrieren med alvorligt uheld

Foto: Shutterstock.

Den professionelle motorcykelstjerne, Eugene Laverty, sluttede søndag sin karriere på dramatisk og kedelig vis.

 

I sit sidste løb i World SuperBike serien på Phillip Island-banen i Australien var han involveret i et slemt uheld, da der manglede fem omgange af andet race i årets sidste afdeling af mesterskabet.

Det skriver flere medier, heriblandt motorsport.com og BBC.

Den 36-årige racerkører ramte sammen med konkurrenten Xavi Fores (Barni Ducati), hvilket resulterede i et crash, der fik store konsekvenser – også for løbet.

Uheldet førte således til, at racet blev afblæst før tid.

Laverty blev indledningsvis ført til undersøgelse på banens hospital. Her blev det konstateret, at han var ved bevidsthed, men havde smerter i højre ben og bækkenet. Nordireren blev efterfølgende fragtet med helikopter til Alfred Hospital i Melbourne.

Lavertys afskedssæson har ikke budt på de store resultater. Han har været plaget af skader og slutter sammenlagt som nummer 16, hvilket er milevidt fra storhedstiden i karrieren for flere år siden.

I 2013 blev det således til en samlet andenplads i den prestigefyldte serie.

Søndagens alvorlige uheld og afblæsningen af løbet betød, at Ducati-stjernen Alvaro Bautista endte som vinder af dagens afdeling. Det var spanierens 16. triumf i denne sæson, og han kunne tilmed krone sig som verdensmester i samme ombæring.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk