Dario Campeotto må opgive turné med Dansk Slager Parade på grund af sygdom

Foto: Facebook.

Den 83-årige Dario Campeotto må melde afbud til turneen med Dansk Slager Parade i begyndelsen af det nye år. Sangeren blev tidligere i år opereret for kræft i bugspytkirtlen, og selv om operationen gik godt, er der nu dårligt nyt fra Dario.

 

I et opslag på facebook, skriver hans familie, at han er nødt til at aflyse turneen, hvor han sammen med blandt andre Dorthe Kollo var hovednavn.

Dansk Slager Parade indleder de landsdækkende koncerter den 20. januar og fortsætter helt frem til marts. Men allerede nu må Dario Campeotto konstatere, at han ikke kan gennemføre koncertturneen.

– Dario har desværre været nødsaget til at aflyse sit engagement i det kommende “Dansk Slager Parade 2023” grundet fortsat sygdom. På vegne af Dario, Familien Campeotto, står der på sangerens facebook-profil.

Showet har allerede fundet en afløser for Dario Campeotto til koncerterne, nemlig Anders Bircow.

– Dario får fred og ro til at komme ordentligt til hægterne – og publikum kan glæde sig til, at Karin Strand-Holm præsenterer Dorthe Kollo, Lise Haavik, Michael Jensen og Anders Bircow back’et op af Klaus & Servants, der ud over også at give egne ældre og nye hits glæder sig til at stille op på linje med Anders Bircow, lyder det fra Dansk Slager Parade.

Dario optrådte hen over sommeren på den røde løber, hvor han fortalte, at han havde det godt efter operationen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk