Son Heung-min rasende på dommer Anthony Taylor efter nederlag

Son Heung. Foto: Shutterstock.

Vred Son Heung-min konfronterer Anthony Taylor efter Sydkoreas VM-nederlag til Ghana.

 

Anthony Taylor var omgivet af Sydkoreas spillere og manager Paulo Bento efter ikke at have tilladt holdet at tage et hjørne dybt inde i overtiden i deres nederlag mod Ghana

En vred Tottenham-stjerne, Son Heung-min, konfronterede Premier League-dommeren Anthony Taylor efter Sydkoreas VM-nederlag til Ghana.

Det afrikanske hold vandt en 3-2-sejr i Qatar og tog et stort skridt mod kvalifikation fra gruppe H. Ghana gik til pausen med 2-0 efter mål fra Mohammed Salisu og Mohammed Kudus, før Sydkorea slog tilbage.

Cho Gue-sung scorede to hovedstødsmål hurtigt efter hinanden for at bringe spillet til live, før Kudus stak ind på bagerste stolpe for at give Ghana føringen igen. Korea pressede hårdt på for en udligning, men kom til kort med stjernespilleren Tottenhams Søn, der var stille hele vejen igennem.

De var rasende på Taylor, da kampen sluttede, og den Manchester-fødte dommer ikke tillod Sydkorea at tage et hjørne. Han fløjtede til slut med 100,53 på uret, efter at der i første omgang blev tildelt 10 minutters tillægstid.

Sydkoreas manager Paulo Bento stormede ind på banen for sammen med sine spillere at protestere mod Taylor. Den portugisiske træner blev set skrige op i Taylors ansigt og fik til sidst vist et rødt kort, hvilket vil betyde, at han ikke vil være på sidelinjen til Sydkoreas sidste gruppespil mod Portugal på fredag.

Bentos hold skal vinde den kamp for at have nogen chance for at nå knockout-stadierne. De ligger i øjeblikket i bunden af ​​gruppe H,med et point for to kampe,efter deres 0-0 uafgjort mod Uruguay i åbningskampen.

Sydkorea viste masser af kvalitet mod Ghana. Ghana scorede på alle tre af deres skud på mål, mens koreanerne scorede to gange af deres syv skud.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen