Jeremie Frimpongs skifte til Man Utd kommer tættere på

Jeremie Frimpongs. Foto: Shutterstock.

Ifølge Sky Sport Deutschland rykker Bayer Leverkusens forsvarsspiller Jeremie Frimpong tættere på at komme til Manchester United næste sommer.

 

Hollænderen har været en af ​​Bundesligaens førende højrebacks i denne sæson. Han har scoret fem mål og leveret tre assists fra 21 kampe for Leverkusen. Man United er en af ​​hans største beundrere, og Sky Sport Deutschland rapporterer, at Frimpong ved, at klubben er interesseret i ham.

Det tilføjes, at et skifte til Old Trafford bliver mere og mere sandsynligt. De tyske giganter ser allerede ind i fremtiden og har startet processen med at sikre en afløser for den 21-årige, der lige nu er med den hollandske trup ved VM.

Konkurrence

Siden sæsonstarten har Diogo Dalot været førstevalgs højreback under manager Erik ten Hag. Hans stedfortræder Aaron Wan-Bissaka har kun optrådt én erstatning gennem hele kampagnen, og det vil ikke være en overraskelse, hvis han forlader klubben permanent næste år.

Wan-Bissaka har produceret nogle iøjnefaldende defensive opvisninger for Manchester United, men Ten Hag foretrækker backs, der også kan gøre en indvirkning i den angribende tredjedel. Det er her, den 25-årige har haft det svært, og han kan blive erstattet af Frimpong i slutningen af ​​sæsonen.

Frimpong har udviklet sig til en offensiv højreback af høj kvalitet under sin tid i Leverkusen. Der var i første omgang tvivl om, hvorvidt han ville lykkes efter skiftet fra Celtic, men hans form har været ret imponerende i denne sæson i begge ender af banen.

Hollænderen har i øjeblikket kontrakt med Leverkusen frem til sommeren 2025. Transfermarkt vurderer ham til 22 millioner pund (189 millioner danske kroner) men United skal være opmærksom på, at den tyske klub ikke vil lade ham gå for billigt. De skal muligvis betale et højere tal for at overtale Leverkusen til at sælge. Frimpong skulle give god konkurrence til Dalot, som har gjort højre back-positionen til sin egen i denne sæson.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen