Neymar hylder Man Utd-stjerne som verdens bedste

Neymar. Foto: Shutterstock.

Brasilien manglede superstjerne-angriberen Neymar i deres VM-sejr over Schweiz, men Manchester Uniteds midtbanespiller Casemiro steg op med det matchvindende mål.

 

Neymar har beskrevet den brasilianske internationale holdkammerat Casemiro som den “bedste midtbanespiller i verden” efter sin hovedrolle i  Brasiliens VM-sejr over Schweiz.

Neymar blev taget ud i det 80. minut i Brasiliens 2-0-sejr over Serbien i deres første VM-kamp i torsdags. Paris Saint-Germain-spilleren blev derefter afbilledet i tårer på bænken, mens billeder af hans hævede ankel begyndte at cirkulere på sociale medier efter kampen.

Den brasilianske superstjerne blev efterfølgende udelukket fra sin nations næste gruppekamp mod Schweiz – som Brasilien vandt 1-0 mandag aften, og er næsten sikker på at gå glip af det følgende gruppeopgør mod Cameroun.

Brasilien formåede at finde en måde at vinde på uden deres talisman Neymar,  idet Casemiros hjallp sit hold til Round of 16 efter et hårdt kæmpende sammenstød med et stædigt Schweiz. Manchester United-midtbanespilleren slog sent til for at sikre en svær, men fortjent sejr til Tites hold.

Det fik Neymar til at skrive på sin Twitter-konto efter sejren for at ære sin internationale holdkammerat: “Casemiro har været den bedste midtbanespiller i verden i lang tid.”

Casemiro lavede en hovedpræstation i hjertet af den brasilianske midtbane, og ironisk nok var det skaden på Neymar, der gjorde det muligt for ham at danne par med sin klubkammerat Fred på midten af ​​banen – hvor United-midtbanespilleren overtog Neymars plads i startopstillingen.

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fitspresso
3 months ago

Somebody essentially lend a hand to make significantly posts I might state That is the very first time I frequented your web page and up to now I surprised with the research you made to create this particular put up amazing Excellent job

Andy Nielsen

Andy Nielsen