MediaTeks Dimensity 9200 chip er kun få dage væk

Snapdragon 8 Gen 2. Foto: Shutterstock.

MediaTeks Dimensity 9200-chip har været rygtet i nogen tid, men nye lækager tyder på, at den vil blive lanceret den 8. november 2022.

 

MediaTeks seneste meddelelse ankommer, før Qualcomm er klar til at afsløre sin Snapdragon 8 Gen 2, og en nyligt lækket invitation til begivenheden er dukket op.

Lækagen kom fra smartphone-tipperen Abhishek Yadav, som delte et billede af invitationen på Twitter. Qualcomm forventes ikke at annoncere en ny flagskibschip før den 15. november, så MediaTek ser ud til, at ville være i søgelyset i en uge.

Dimensity 9200 forventes at ligne Snapdragon 8 Gen 2, når det kommer til arkitektur, men den vil blive fundet i en lang række telefoner, der sælges over hele verden.

Hvis du køber en telefon i Europa eller Amerika, vil du sandsynligvis elske denne Qualcomm. Men et andet sted? En MediaTek-chip kunne også være i din næste telefon.

Vi ved stadig ikke præcis, hvilke smartphones der vil have Dimensity 9200. En nylig Vivo X90-læk viste dog, at håndsættet får sin MediaTeks nye silicium. Andre Vivo-telefoner også ser ud til at have tilbagekaldt certifikater.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk