Madforfatter Julie Powell dør – 49 år

Foto: Shutterstock.

Madbloggerens madlavningsmemoir gav inspiration til filmen fra 2009, hvor  Meryl Streep medvirkede som Julia Child, forfatter til Mastering the Art of French Cooking.

 

Julie Powell, madbloggeren bedst kendt for sin madlavningsmemoir, Julie & Julia, som inspirerede filmen med Meryl Streep i hovedrollen, er død i en alder af 49.

Hendes mand, Eric Powell, bekræftede over for New York Times, at hun døde af hjertestop forårsaget af hjertearytmi, i deres hjem i Olivebridge i delstaten New York den 26. oktober.

Powell blev kendt i 2002, da hun nærmede sig sin 30-års fødselsdag som “en sekretær, der bor sammen med sin mand, tre katte og en python. I en spisestue på en gold gade i Long Island City” satte hun sig for at søge at genskabe alle 524 opskrifter fra sin mors kopi af Mastering the Art of French Cooking, bind 1, en klassiker fra 1961 af Julia Child, en tv-kok inden for fransk madlavning i USA.

Som kok uden uddannelse dokumenterede Powell sine kampe i køkkenet via den populære, vittige og selvironiske madblog, Julie/Julia Project i Salon.com.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk