Thibaut Courtois lover hævn over ‘muldvarp’ der lække nyheder

Thibaut Courtois. Foto: Shutterstock.

Den belgiske målmand har ramt, hvad han siger er “løgne”, der er blevet spredt om det belgiske hold i kølvandet på deres choknederlag til Marokko ved VM

 

Belgiens målmand Thibaut Courtois siger, at hvis Belgien opdager, hvem der ‘lækker’ oplysninger om påståede bust-ups i deres trup, så vil de straks blive forvist.

De Røde Djævles chok 2-0 VM-nederlag til Marokko førte tilsyneladende til uroligheder i omklædningsrummet i lejren, med rapporter om, at Romelu Lukaku var tvunget til at gribe ind i træk mellem det erfarne par Kevin De Bruyne og Jan Vertonghen.

Målmand Courtois blev af mange anset for at være skyld i Marokkos første mål, med et bredt frispark fra Abdelhamid Sabiri, der slog ham via en lille berøring fra Marokkos forsvarsspiller Romain Saiss.

Real Madrid-stopperen var dog rasende over rapporterne om uroligheder efter kampen, og da han talte på en pressekonference tirsdag, slog han de ansvarlige.

»Problemet er, at der spredes for mange løgne. Der er beskrevet en situation, der ikke eksisterer,” sagde Courtois.

“Som gruppe skal vi undgå den negativitet. Alt blev afklaret i går. Alle har åbent givet udtryk for deres mening.

“Nu skal vi tage fat på banen. Det er godt, at vi havde en gruppesamtale. Vi sagde, hvad vi mente til hinanden. Vi skal være ærlige over for hinanden og kæmpe for hinanden på banen.”

Courtois insisterer på, at der ikke er nogen problemer i den belgiske lejr

Da det blev sagt til Courtois, at der kunne være en muldvarp i den belgiske lejr, advarede han temmelig køligt: ​​”Hvis vi finder ud af, hvem der har sendt denne [information til pressen], vil det være hans sidste dag på landsholdet.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen