Marvel-chef forklarer, hvorfor der ikke var en Avengers-film i fase 4

Avengers. Foto: Shutterstock.

Den næste Avengers -film kommer i 2025.

 

Marvels seneste meddelelser i San Diego Comic-Con har fået fans begejstrede – især for det kommende par Avengers – film, Avengers: The Kang Dynasty, instrueret af Destin Daniel Cretton, og Avengers: Secret Wars.

Disse enorme, fristende projekter vil komme i fase 6 af MCU, men da fase 4 nærmer sig enden, undrede nogle fans sig over, hvorfor der ikke var en Avengers-film i den første del af Marvels Multiverse Saga. Nu har MCU-chef Kevin Feige adresseret dette i et interview med MTV News.

“Sandheden er, at da vi lavede fase 1, fase 2 at fase 3, var der færre projekter over flere år. De var mindre projekter og individuelle karakterhistorier, og det føltes passende på det tidspunkt, at efter hver anden eller tredje periode. År, som det tog en fase, ville vi lave en Avengers -film,” sagde Feige.

“Da fase 4, 5 og 6 kom sammen, er der flere projekter på færre år – på grund af alle de fantastiske ting, vi nu får lov til at lave på Disney+, og får karakterer fra Fox, Fantastic Four og Deadpool – at det føltes som om, helt sikkert efter Infinity War og Endgame, at vi troede, at Avengers-film ikke er cappers.”

Midt i Multiverse Sagaen

Foto: Shutterstock.

“Så mange af vores film nu – Multiverse of Madness, hvad du er ved at se i Quantumania, alle vores store team-up-film, der introducerer store dele af mytologien – og at Avengers-filmene virkelig burde være kappen til en sagaen, som i virkeligheden er det eneste, vi ønskede at lægge grunden til i dag, er at sige: “Vi er i øjeblikket midt i Multiverse Sagaen, som vil kulminere i to Avengers -film.”

Fase 4 er den første fase i MCU’en, der ikke har en Avengers-film. Fase 1 kulminerede med The Avengers, mens fase 2 indeholdt Avengers: Age of Ultron. Fase 3, afslutningen på Infinity Sagaen, kunne prale af to enorme Avengers-film i Avengers: Infinity War og Avengers: Endgame.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk