Kylie Jenner har brugt sit private jetfly til 12 minutters flyvninger

Kylie Jenners private jet. Foto: Shutterstock.

Et privat jetfly kan udlede to ton CO2 på kun en time.

 

Kylie Jenner er kommet under beskydning for et opslag på sociale medier, hvor hun praler med at skulle vælge, hvilket privatfly hun skal tage.

Reality-stjernen lagde et billede på Instagram af hende og partneren Travis Scott, der omfavner hinanden mellem to private jetfly.

Mens indlægget blev mødt med en forudsigeligt positiv reaktion fra familiemedlemmer – Kris Jenner kommenterede ‘beslutninger, mens Kourtney Kardashian svarede ‘your please’ – kritiserede mange Jenner for miljøpåvirkningen af ​​private jetfly.

Disse fly har vist sig at udlede to ton CO2 på kun en time og er fem til 14 gange mere forurenende end kommercielle fly, ifølge Transport & Environment .

I en kommentar, der siden er blevet liket mere end 45.000 gange, spurgte en person: “Hvorfor skal jeg begrænse mit kødforbrug og bruge papirsugerør, mens 1 % kommer til at pumpe tonsvis af kulstof ud i atmosfæren til en dagstur til Palm Springs?”

En anden sagde: “Det er derfor, vi skal beskatte de rige.”

En tredje påpegede “hykleriet”, næste gang Jenner laver “opmærksomhedsindlæg om global opvarmning.”

Og en anden skrev: “Rige mennesker, der unapologetisk viser deres bidrag til klimaforandringerne ved at bruge privat jetfly som alternativ til en 2 timers køretur i bil. Ja, jeg ville være flov over at skrive dette.”

Modreaktionen spredte sig også til Twitter, hvor nogle luftfartseksperter fandt ud af, at turen, Jenner og Scott foretog på jetflyet, gik fra Camarillo, Californien, til Van Nuys, Californien.

Flyveturen varede kun 12 minutter, en rejse der kun tager 40 minutter i bil.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk