iPhone Mini er død, længe leve iPhone Plus

iPhone 13. Foto: Shutterstock.

De seneste iPhone-rygter fortæller os, hvilken side Apple er på i den mini versus store plus-debat.

 

Kun en dag væk fra Apples “Far Out”-begivenhed i september, er iPhone-producenten indstillet til at afsløre fire nye modeller, en serie af Apple Watches, AirPods og muligvis noget andet til efteråret.

Der er meget planlagt til, men ifølge de seneste rygter er det, der ikke er på listen, Apples lommevenlige iPhone Mini.

Hvorfor?

Det er trods alt kun to år siden, at Apple afslørede sin Mini-Me-version af sin bedst sælgende iPhone, men 5,4-tommer-enheden er mobil alt, hvad gadget-entusiaster har ventet på.

Virkeligheden – og det, der giver mest mening – er, at iPhone Mini-serien ikke sælger så godt, som Apple ville have ønsket.

Som rapporteret af Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) i 2021, vil iPhone 12 Mini kun opnå 6 % salg i den første periode fra oktober til november 2022, foran iPhone SE (2020).

Den solgte mindre end Apple gav den mindre telefonlinje sin anden chance sidste år, men ifølge CIRP klarede iPhone 13 Mini sig ikke så godt.

De sikrede sig kun 3 % af det samlede iPhone-salg frem til marts 2022 og nåede til sidst bunden af ​​iPhone 13-tønden.

Det betyder ikke, at iPhone 12 og 13 Mini ikke er fantastiske enheder. ZDNET fandt, at begge enheder var billige i test i den virkelige verden, og udnævnte til sidst sidstnævnte som en af ​​de bedste, iPhones.

Men efterhånden som mennesker og teknologi er blevet mere sammenflettet, har forbrugsbehov gjort skærmstørrelse og batterilevetid til en prioritet.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk