Tsunoda afviser konspirationsteorier

Foto: Shutterstock.

Yuki Tsunoda angriber nu dem, der har anklaget ham og Red Bull-strategen Hannah Schmitz for at have konspireret for at bringe sikkerhedsbilen i spil i Zandvoort for at hjælpe Max Verstappen.

 

Med hensyn til omfanget af misbrug mod chaufføren og Schmitz, har AlphaTauri fordømt beskyldningerne på sociale medier. “Jeg vil ikke vide det, og jeg er ligeglad,” sagde Tsunoda på et pressemøde i dag, da han blev spurgt, om han forstod, hvorfor nogle fans var mistænksomme over for sidste uges hændelse.

Spørg, hvordan din hjerne fungerer, hvordan din hjerne ser ud, få den scannet med en MR-scanning, og find ud af, hvad der er galt. “Red Bull og AlphaTauri er helt forskellige hold,” fortsatte han, “ikke så fuldstændig adskilte som de andre, men med forskellige navne.

Vi er i Italien, de er i Storbritannien, “Vi er i en anden region.” er et meget simpelt faktum, at der var et problem med bilen, og vi bekræftede, at der var et problem med differentialet,” forklarede han.

“Det er klart, at situationen har været lidt forvirrende, men der er ikke plads til, at jeg kan klage over holdet, mig selv og især Red Bull med sådan en skør, skør historie,” sagde han.”

Med hensyn til kommunikationen med holdet, indrømmer han: “Jeg hørte fra holdet, at de i starten fokuserede på at finde ud af, om dækkene ikke passede, og ikke bekymrede sig om andet.”

”Så fra nu af må jeg sige, at der sker noget bag kulisserne, ikke et bestemt sted, som jeg ikke er klar over.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk