Jurgen Klopp angriber Todd Boehlys ide om All-Star spil

Jurgen Klopp. Foto: Shutterstock.

Han køber den ikke.

 

Jürgen Klopp har angrebet Todd Bailey på grund af hans forslag om, at Premier League skulle indføre et All-Star-spil.

Chelseas nye ejere talte for nylig om, hvordan Premier League vil generere penge til nogle af den engelske fodboldligas lavere lag.

Hans eneste forslag, han havde, var, at han skulle tage en ide fra den amerikanske sportsbook og introducere sit All-Star-spil.

“I sidste ende håber jeg, at Premier League kan lære lidt af amerikansk sport,” sagde Boley. “Og vi er virkelig begyndt at forstå, hvorfor vi ikke har turneringer med de fire nederste sportshold, hvorfor der ikke er noget All-Star-spil. “Folk taler om flere penge til pyramiden. Dette års MLB All-Star Game tjente $200 millioner mandage og tirsdage.

“Så for alt, hvad pyramiderne har brug for, tror vi, at vi meget nemt kan have en Premier League North vs South All-Star Game”

Jürgen Klopp i All-Star Game

Spillet ville uden tvivl indbringe store penge til fodbold i ligaen. Men Klopp var ikke overbevist om ideen og spurgte i spøg Harlem, om hans Globetrotters ville være med.

Han sagde: “Han vil ikke vente længe. Han kan ringe til mig, når han finder ud af tidsplanen,” tilføjede han.

Jeg glemmer, at jeg har en måned fri, så jeg er meget glad for at få motion i den pause. I fodbold er det helt anderledes.

“Han vil også have Harlem Globetrotters med?”

Klopp fortsatte med at sige, at han ikke var sikker på, om engelske fodboldfans faktisk ville ønske at se sådan en kamp. Og hvis sådan en kamp fandt sted, om Klopp ville det eller ej. Uden tvivl vil det være en af ​​årets mest sete fodboldbegivenheder.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk