Conor McGregor kalder Hasbulla ‘ildelugtende lille indavlet’

Conor Mcgregor. Foto: Shutterstock.

Den virale sensation Hasbulla Magomedov er blevet det seneste mål for den tidligere UFC-dobbeltmester Conor McGregors skænderier på sociale medier, efter at MMA-ikonet har angrebet russeren.

 

Conor McGregor stempler Hasbulla Magomedov som en “ildelugtende lille indavlet”, som han ønsker at “sparke over en målstolpe”, i en række nu slettede tweets.

Den tidligere UFC-dobbeltmester angreb den virale sensation i et bizart socialt medieopslag onsdag aften, før han slettede sine tweets kort efter. Han stemplede russeren som en “ildelugtende lille indavlet” og en “gimp” samt hævdede, at han gerne ville sparke ham over en målstolpe, idet han refererede til gælisk fodbold.

I et tilsyneladende uprovokeret angreb tweetede McGregor: “Jeg ville elske at sparke den lille gimp Hasbulla over et mål. Jeg vil gøre det til min mission at score en 3 pointer med ham en dag.

Senere tilføjede han endnu en fornærmelse, idet han skrev: “Lille ildelugtende indavlet.” Hasbulla svarede dog hurtigt på sin egen Twitter-konto ved at svare: “Jeg følger ikke bumser vidste ikke, at nogen ikke kunne styre deres mund.”

Den russiske stjerne fortsatte derefter på sociale medier med at tilføje: “Mindst en af ​​os holder en ubesejret rekord. Hasbra 1. McGregor 0.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk