Bokselegenden Floyd Mayweather skal møde KSI’s bror i Dubai

Ksi. Foto: Shutterstock.

Floyd Mayweather vil angiveligt vende tilbage til Dubai til endnu en kamp senere i år med en overraskende modstander.

 

KSI’s yngre bror og ubesejrede professionelle bokser, YouTube-stjerne Deji, står over for den største fighter nogensinde. Forhandlinger om en kamp mellem Mayweather og Desi er i gang, men Money har booket endnu en kamp i Japan senere på måneden, ifølge YouTuber-reporter KEEMSTAR.

I juni annoncerede RIZIN Fighting Federation, at det ville være vært for Mayweathers næste kamp, ​​og annoncerede på kampens pressekonference, at hans modstander ville være Mikuru Asakura, en MMA-kæmper med en rekord på 16 sejre og tre nederlag.

Det blev senere bekræftet på en anden pressekonference, at Mayweathers fjerde kamp siden pensioneringen i 2017 ville blive afholdt i Saitama Super Arena den 25. september. Mayweather forlod professionel boksning for fem år siden efter at have udvidet sin fantastiske rekord til 50-0 ved at besejre den tidligere UFC- mester Conor McGregor i en af ​​de mest succesrige kampbegivenheder nogensinde.

Siden da har den 45-årige været i rampelyset ved at kæmpe mod kickboxing-sensationen Tenshin Nasukawa, YouTuberen Logan His Paul og den tidligere sparringspartner Don His Moore.
Den mand, han rygtes at møde næste gang, Deji trådte første gang ind i bokseringen i 2018, da han pådrog sig en skade på Jake Paul.

Tabte kampe

Tre år senere, i 2021, var Deji tilbage og storfavorit til at slå Vinnie Hacker, men tabte overraskende igen. Han indrømmede senere at have undervurderet sin modstander og ikke forberedt sig ordentligt. I marts samme år havde Deji et tredje forsøg mod Alex Wasabi, men blev slået igen, denne gang på point, efter at han ikke havde vist nok offensiv kraft.

De fleste giver op efter at have tabt tre amatørkampe i træk. På trods af dette besluttede Deji at blive professionel og møde sin medspiller online, Fousey.

Deji viste en imponerende teknisk side af sig, skadede sin modstander i første runde og fortsatte sin dominans for at score et knockdown i slutningen af ​​anden runde.

Den 25-årige tvang sin modstander til tælling, før Fugeeys hjørne kastede håndklædet i ringen, hvilket gjorde ham til den måske mest populære vinder i YouTubers boksehistorie. Det ser ud til, at Deji vil blive belønnet med en imponerende præstation i den største kamp efter at have tweetet “kamp annonceret snart”, når han møder Mayweather i Dubai senere på året.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk