Anthony Joshua reagerer på Tyson Fury-opkald: ‘Jeg vil være klar i december’

Tyson Fury. Foto: Shutterstock.

WBC-sværvægtsmesteren Fury har udfordret sin landsmand til en “Battle of Britain”-kamp.

 

Anthony Joshua siger, at han er klar til at kæmpe mod Tyson Fury i december efter at have tilbudt WBC-mesteren chancen for at mødes i en Battle of Britain-kamp inden årets udgang.

I mandags gik Fury på sociale medier og udsendte en video og foreslog en titelkamp med Joshua.

For Joshua var dette hans anden tabsrække mod ukraineren og første gang, han har lidt en taberrække som professionel.

I mandagens video sagde Fury: “Anthony Joshua, jeg ved, du lige har tabt din kamp til Usyk, og du er hjælpeløs lige nu. WBC World Heavyweight Championship og direkte titel.” Jeg vil gerne give dig chancen for at kæmpe mod mig i løbet af de næste par måneder.”

“Du har 12 runder tilbage, så du er i god form. Du er klar. Vi giver dig besked om et par måneder. Hvis du er interesseret, sender jeg datoen, så kontakt mig venligst.”

“Battle of Britain for WBC World Heavyweight Championship. Sig til, hvis du er interesseret, eller jeg vælger en anden modstander.”

Joshua, der overdrog bæltet til Usyk ved enstemmig beslutning i London i september sidste år, svarede senere på sociale medier og opfordrede sin kendte nemesis Fury til at kontakte sin ledelse direkte.

“Ja, rolig,” skrev Joshua. .”

Ubesejret i alle 33 professionelle kampe møder Fury nu Usyk om den ubestridte titel.

Den ubestridte tidligere cruiservægtsmester og ubesejrede siges at ville vente til næste år med at hvile efter at have kæmpet mod Joshua i Jeddah, Saudi-Arabien.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk