West Ham United prøver at overbevise Target om klubskifte

Foto: Shutterstock.

West Ham United har arbejde at gøre for at overbevise Sassuolo-angriberen Gianluca Scamacca om at gå med til et skifte til London Stadium til sommer.

 

The Hammers er i forhandlinger med Sassuolo, da de søger at nå til enighed om den italienske landsholdsspillers underskrift.

De har tilbudt et starttransferbeløb på €40 mio. (297 mill. danske kroner) og diskuterer i øjeblikket den overordnede struktur af aftalen og de relevante tilføjelser med Sassuolo.

West Ham er endda parat til at overbyde Paris Saint-Germain for at få fingrene i Scamacca, men transferen er langt fra en sikkerhed.

Det er blevet hævdet, at West Ham forventes at finde det komplekst at overbevise angriberen om at overveje flytningen.

Scamacca hævdes at være opsat på at blive i Italien i stedet for at forlade Serie A på dette stadium af sin karriere.

Han er åben over for et skifte til Paris Saint-Germain, men pariserne er i øjeblikket uvillige til at matche Sassuolos prisforlangende på €50 mio. (372 mill. danske kroner).

Han har endnu ikke overvejet at skifte til Premier League med West Ham, men Hammers presser videre i deres bestræbelser på at lande ham.

London-klubben håber på, at de vil være i stand til at overbevise italieneren, når de har en aftale på plads med Sassuolo.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk