Real Madrid-legenden Iker Casillas nægter kraftigt, at han dater Shakira

Shakira. Foto: Shutterstock.

Den tidligere Real Madrid-stjerne Iker Casillas har afvist påstande om, at han dater Shakira – ekskonen til hans mangeårige spanske holdkammerat Gerard Pique.

 

Casillas har for nylig afsluttet sin skilsmisse fra den spanske sportsjournalist Sara Carbonero, men rygter har cirkuleret om, at han nu så den colombianske popstjerne efter hendes nylige skilsmisse fra Barcelona-forsvareren Pique.

Den 41-åriges seneste opfølgning af Shakira på Instagram har ført til spekulationer om arten af parrets forhold, men Casillas er gået på den sociale medieplatform for at dementere rygterne om, at han nu dater Grammy Award-vinderen.

I en række billeder på tværs af sine Instagram-historier postede den tidligere målmand skærmbilleder af artikler, der afviste hans nye forhold, og han sluttede derefter af med en emoji, der indikerer, at han ikke ved, hvor disse historier kom fra.

Det skete med tilføjelse af beskeden ‘Tocate las narices’, som oversættes til ‘rør din næse’ og en anden emoji ved at bruge sætningen ‘OMG’ i en vred reaktion på rapporterne.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen