PSG-stjerner støder sammen i træningen

Der bliver gået til den til den franske klubs træninger Foto: Shutterstock.

PSG er et hold fyldt med superstjerner. Og når det er scenariet, vil der være nogle sammenstød mellem spillerne.

 

Fordi hver enkelt af dem kommer ind med en bestemt stamtavle knyttet til deres navne, så nogle turbulens eller sammenstød kan forventes. Især når de er tidligere Real Madrid- og Barcelona-spillere! Efter en udfordring fra Sergio Ramos skældte Lionel Messi ham ud og udvekslede ord med ham under træningen.

Parret er nu i Japan som medlemmer af Christophe Galtiers gruppe, mens de forbereder sig til den kommende sæson 2022-23. Da de spillede for Barcelona og Real Madrid, var de på modsatte sider af en af ​​verdens mest ophedede rivaliseringer. På trods af at de nu var på samme hold, kunne de ikke lade være med at demonstrere, at gamle vaner dør hårdt.

Ramos og Messi fra rivaler til at spille på samme hold?

I en viral video træder Ramos op og forsøger at tage bolden væk fra Messi, før han kan spurte mod ham. Den 35-årige argentiner ser dog ud til at forudse dette og glider af den spanske forsvarsspiller, blot for at blive fanget af midterforsvarerens bagben.

Den tidligere Barcelona-stor Messi formår til gengæld at holde sig på benene og skyder derefter et højrefodsskud ned i nederste hjørne. Men argentineren glemte ikke den hårde tackling og fortsatte med at tale med Ramos efter at have givet ham et skarpt blik.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk