Nicklas Bendtner: Premier League-spillere foretrækker sexarbejdere

Premier League-fodboldspillere foretrækker ifølge den tidligere Arsenal-angriber Nicklas Bendtner at hyre sexarbejdere frem for at gå ud og møde piger, da de ved, at de ikke vil blive afpresset.

 

 

I sin selvbiografi fra 2020, ‘Begge sider’, hævdede Bendtner, at elitespillere, der betaler for sex, var “et udbredt fænomen”, især blandt hans kammerater i Premier League.

“Tro mig, alle i min branche har hørt om nogen, der har været i gang, især i England, hvor det er en storslået gammel tradition at dele dine c**k-og-ball-historier med et fuldt publikum,” skrev den tidligere danske landsholdsspiller.

“Det er mindre risikabelt end at hente piger, mens man er ude i byen. Man tør næsten ikke gøre gerningen med en ‘civil’ længere. Ikke når man er en berømt fodboldspiller.”

Bendtner, som engang var forlovet med og fik et barn med, baronesse Caroline Juel-Brockdorff, en dansk socialite tæt på kongefamilien, insisterede på, at fodboldspillere jævnligt bliver afpresset af kvinder efter one-night stands, og med fremkomsten af ​​sociale medier er det blevet alt for nemt at afpresse folk.

“‘Jeg kender til masser af hændelser, der involverer prostituerede. Men jeg kender til lige så mange historier om afpresning via sociale medier,” skrev han.

“Vi taler om gold diggers fra nattelivsscenen, der har lyst til et f*** og så tager et billede af dig, mens du sover. Med de billeder som deres trumfkort kan de kræve ting for at holde deres mund lukket. Og det gør de.”

Den tidligere angriber skriver også, at han blev tvunget til at betale for en kvindes brystoperation, da hun kontaktede ham og hævdede, at han havde gjort hende gravid.

“En af de piger, jeg har været sammen med, kommer tilbage og påstår, at jeg har gjort hende gravid. At der er en pris, hvis hun vil gøre noget ved det.

“‘Og hvad betyder det?’ Jeg spørger. “Det betyder, at du skal betale for et par nye bryster til mig. Jeg vil have mine bryster lavet” siger hun. Så jeg ender med at betale for hendes tur til den kosmetiske kirurg. “

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen