Liverpool transfer round-up: Reds ‘søger’ midtbanespiller

Foto: Shutterstock.

De Røde har kun kort tid til at tilføje en spiller mere til deres trup denne sommer efter en forfærdelig liste over skader og en hektisk kommende tidsplan.

 

Liverpool har startet deres Premier League-sæson med en dundrende 9-0-sejr over Bournemouth i lørdags, men De Røde har stadig desperat brug for endnu en signering for at styrke deres styrke i dybden i resten af ​​sæsonen.

Og ifølge de seneste rapporter er Merseyside-tøjet nu aktivt på udkig efter en midtbanespiller, midt i links til en række mål, selvom en af ​​dem nu har fremsat et stort krav om sin fremtid i sin nuværende klub.

Andre steder siges Schalke at gøre ‘hurtige’ fremskridt i deres jagt på den unge forsvarsspiller Sepp van den Berg.

Røde ‘søger’ efter midtbanespiller

En langvarig skade hos Alex Oxlade-Chamberlain og yderligere problemer for Thiago, Curtis Jones og Naby Keita allerede i denne sæson har efterladt Liverpool desperat kort på midtbanen. Det har efterladt klubben i en position, hvor de ikke har andet valg end at gennemsøge transfermarkedet.

Og midt i forbindelsen med Barcelonas Frenkie de Jong, er det nu blevet afsløret, at selvom de ikke siges at være interesserede i hollænderen, er de i markedet for en ny signering og kunne sagtens bruge flere penge denne sommer.

Transfervinduet lukker 1. september.

Ifølge CBS Sports jagter De Røde ikke De Jong og “søger andre steder hen”, så det er næsten bekræftet, at Jürgen Klopps hold søger en ny midtbanespiller.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk