Kylian Mbappe ‘ønsker SLET ikke Neymar på PSG-holdet’

Foto: Shutterstock.

Forholdet mellem Kylian Mbappe og Neymar i Paris Saint-Germain er gået fra cool til polar i denne sæson og er en alvorlig trussel mod holdets harmoni.

 

Mbappe vil efter sigende slet ikke have brasilianeren på siden, mens 30-årige Neymar ‘er blevet forbløffet over den indflydelse, den 23-årige franske angriber har fået’.

Det har især været tilfældet, siden PSG brød banken for at overtale Mbappe til at afvise Real Madrid og underskrive en kontraktforlængelse hen over sommeren.

L’Equipe rapporterer, at forholdet mellem de to er blevet hurtigt forværret siden starten af sæsonen.

De siger, at Mbappe ikke ville have modsat sig salget af Neymar, som har været hos de franske mestre siden 2017, hen over sommeren, da den nye fodboldrådgiver Luis Campos omformede truppen.

Den afgang skete dog ikke, og Neymar er blevet overbevist om, at Mbappe var en drivkraft i forsøget på at overtale ledelsen til at sælge ham.

Mens de to spillere kan sætte smil på offentligt for at lade som om, alt er i orden – og kan fejre mål sammen – bag kulisserne er tingene angiveligt blevet meget frostklare.

Lionel Messi har fungeret som noget af en mægler for at holde PSGs sæson på kurs, rapporterer L’Equipe.

Selvom ingen af spillerne direkte adresserede situationen under de seneste landskampe, kan der læses meget mellem linjerne.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen