Fritstillet Leicester City-målmand får Premier League-transfer

Eldin Jakupovic. Foto: Shutterstock.

Den 37-årige målmand er blevet hentet af Everton på en kortsigtet aftale, efter at Jordan Pickford og Andy Lonergan var uden målmænd på grund af skader.

 

Den tidligere Leicester City-målmand Erdin Jakupovic har skrevet under med Everton på en fri transfer.

Veteranen, som blev fyret af City i sommer, har underskrevet en tidsbegrænset aftale på Goodison Park efter at skader påvirkede Frank Lampards hold.

Førstemålmand Jordan Pickford er ude indtil udgangen af ​​landskampspausen, mens tredjevalget Andy Lonergan forventes at misse flere måneder.

Disse skader efterlod kun Asmir Begovic tilgængelig som Toffees eneste seniormålmand. Det betyder sandsynligvis, at Jakupovic i det mindste vil være på bænken, når Everton tager imod West Ham denne søndag.

Jakupovic blev fyret af City i sommers efter fem år i klubben. Han spillede ikke en eneste førsteholdskamp i de sidste fire af disse sæsoner, hvor han spillede som erstatning for Kasper Schmeichel og Danny Ward.

Efter fire år i samme målmandsenhed lavede City en ændring denne sommer, og Schmeichel blev sendt til Nice efter ti års succes i klubben. Iversen vender tilbage fra en lejeperiode for at overtage nummer to.

Den tidligere Cardiff-målmand Alex Smithies blev hentet ind som nummer tre på en fri transfer i en af ​​kun to aftaler, City har underskrevet i løbet af sommeren. Ankomsten af ​​Smithies har hjulpet City med at forberede sig på fremtiden ved at låne de unge potentielle Jakub Stralczyk og Brad Young til henholdsvis Fleetwood og Notts County.

Hvis Jakpovic spiller for Everton i weekenden, vil det være første gang, han har været på banen, siden han startede for City i den sidste kamp i sæsonen 2017-18, 5-4-nederlag til Tottenham på Wembley. Et vigtigt mål for Hull kom i 22 Premier League-starter for Hull den foregående sæson, og hans fremragende præstationer reddede ham næsten fra nedrykning.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk