Everton slår en række Premier League-klubber i signering

Foto: Shutterstock.

Everton søger at afslutte en aftale for Manchester Uniteds midtbanespiller James Garner og slår en række Premier League-klubber ud med en aftale på £15 mio. (130 mio. danske kroner)

 

Den 21-årige har tiltrukket sig stor opmærksomhed efter at have spillet for Nottingham Forest, som blev rykket op fra Championship i sidste sæson.

Garner har spillet 49 kampe i alle turneringer for Forest. Manager Steve Cooper har været ivrig efter at bringe ham tilbage til City-området i denne sæson.

Southampton og Leicester City var også interesserede i at købe ham, men Everton vandt kapløbet om den engelske U-21-landsholdspiller.

The Athletic, hvis aftale er ved at blive offentliggjort, rapporterer, at den vil blive vurderet til op til £15 mio. (130 mio. danske kroner) inklusive tilføjelser.

Garner kom til United i sidste sæson under Erik Ten Hag, men har tydeligvis ikke gjort nok for at overbevise hollænderen om, at han har en fremtid på Red Devils midtbane.

Købene af Christian Eriksen og Casemiro har ikke hjulpet hans sag. Den unge er faldet længere ned i hakkeordenen på Old Trafford.

Everton står over for en travl periode, inden transfervinduet lukker kl. 23:00 torsdag, da de nærmer sig en endelig aftale om at genkøbe den tidligere spiller Idrissa Gehe.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk