Divock Origi betegnes som ‘sæsonens værste signering’ efter Liverpool-skifte

Divock Origi. Foto: Shutterstock.

Divock Origi forlod Liverpool på en fri transfer denne sommer for de regerende Serie A-mestre AC Milan.

 

Den tidligere Liverpool-angriber Divock Origi er blevet kaldt ‘sæsonens værste signering’ kun få uger inde i sin Serie A-kampagne.

Origi forlod Anfield på en fri transfer tidligere på sommeren,og afsluttede et otteårigt ophold hos De Røde, hvor han scorede  41 mål i 175 kampe og vandt seks store trofæer i processen.

Den 27-årige har siden lavet et gratis skifte til AC Milan, klubben der scorede sidste sæsons fleste Champions League-gruppespils mål.

Men denne sæson ser Origi ikke ud til at klare sig godt indtil videre. Det belgiske landshold har kun spillet fire kampe, og han har endnu ikke scoret sit første mål.

I alle disse kampe kom Origi på banen som indskifter i anden halvleg for Stefano, der endnu ikke er i startopstillingen hos træner Pioli.

En rapport fra Daily Mails italienske journalist Alvise Cagnazzo kaldte Origi “sæsonens værste signing” i Serie A. Cagnazzo har ikke trukket sin dom mod den tidligere Liverpool-angriber tilbage.

“Divock Origi er uden tvivl den værste aftale i Serie A i denne sæson,” lød rapporten. “Den belgiske spiller forlod til sidst Liverpool i håb om at flytte til en topklub, men hans tid i AC Milan har været en katastrofe indtil videre.”

“Langt fra fremtrædende plads var angriberens første par måneder i Italien plaget af uheld og skader, der begrænsede hans muligheder i Merseyside, indtil hans kontrakt udløb.”

“I en alder af 27 burde alle spillere, især angribere, være på deres top. Men Origi ser allerede ud til at være på en nedadgående kurve i sin karriere.”

“Han har lavet 22 mål og 10 assists i 107 Premier League-kampe. I Italien er hans tal blevet dårligere, og han risikerer at blive mere en midtbanespiller end en center-angriber.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk