Chelsea går glip af defensivt mål – Kimpembe bliver i PSG

Chelsea interesseret i forsvarsspilleren Kimpembe Foto: Shutterstock.

Chelsea får ikke glæde af PSG-forsvareren Presnel Kimpembe. Forsvarsspilleren har forud for den nye sæson besluttet sig for at blive i den franske klub.

 

Antonio Rudiger og Andreas Christensen forlader Chelsea denne sommer, og derfor er Thomas Tuchel aktivt i gang med at  lede efter afløsere i det nuværende transfervindue.

Kalidou Koulibaly er ankommet til Stamford Bridge, men det er ingen hemmelighed, at Chelsea denne sommer er på udkig efter flere forsvarsspillere.

Kimpembe afviser skifte til Chelsea

Chelsea har været i kontakt med Paris Saint-Germains forsvarsspiller Kimpembe omkring et potentielt sommerskifte. Men ifølge Le 10 Sport har den franske landsholdsspiller afslået et skifte. Han ønsker at blive i PSG indtil næste sæson.

Kimpembe arbejdede sammen med Tuchel i sin tid i Paris Saint-Germain, så det er ingen overraskelse at se den tyske manager interesseret i at blive genforenet med sin tidligere spiller.

Chelsea-chefen bliver dog nødt til at forfølge andre mål, nu hvor det ligger klart, at Kimpembe ikke er interesseret i at forlade Paris Saint-Germain til sommer.

At miste to centrale forsvarsspillere vil have en enorm indflydelse på holdet på grund af Tuchels system. Chelsea har nu brug for at hente flere forsvarsspillere, og de skal have en øjeblikkelig indflydelse i en formation, de måske ikke er vant til, hvor de fleste hold vælger en bagerste fire.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk