Tesla vil levere sine første semi-lastbiler til PepsiCo i december

Foto: Shutterstock

Elon Musk meddeler, at Tesla starter Tesla Semi-produktion, og at Pepsi vil få de første elektriske lastbiler fra den 1. december.

 

De helt elektriske lastbiler vil kunne køre op til 500 miles på en enkelt opladning.

PepsiCo Inc bekræftede fredag, at de ville modtage Tesla Incs semi-lastbiler den 1. december, hvilket bliver det første firma, der modtager sin ordre på det meget forsinkede elektriske køretøj.

PepsiCo sagde i en erklæring, at lastbilerne ville blive brugt på dets Frito-Lay-fabrik i Modesto, Californien, og dets PepsiCo-drikkevarefabrik i Sacramento. PepsiCo har haft som mål at reducere brændstofomkostninger og emissioner og afgav en ordre på 100 af lastbilerne i 2017.

Tesla Semi blev afsløret tilbage i 2017. Dengang skulle den komme så snart som 2019. Køretøjsprogrammet var forsinket i årevis, og indtil for nylig forventedes det ikke at gå i produktion indtil 2023. Elon Musk meddelte dog overraskende i august, at Tesla Semi faktisk ville begynde at sende senere i år.

Nu har den administrerende direktør så bekræftet, at Tesla har startet produktionen af den elektriske lastbil.

Andre virksomheder, herunder United Parcel Service Inc, Walmart Canada, J.B. Hunt Transport Services Inc og foodservice-distributøren Sysco Corp, havde også forudbestilt Teslas Semi-lastbiler.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lars Nielsen

Lars Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk