Hvad sker der med bilforsikringspræmierne efter Covid 19?

Foto: Shutterstock.

Priserne stiger på bilforsikringer i takt med stigende krav.

 

Bilforsikringspræmier stiger igen, ifølge en ny rapport fra Confused.com. Sammenligningssidens kvartalsvise indeks viser, at priserne på bilforsikringer i gennemsnit steg med 6 procent fra år-til-år mellem april 2022 og juni 2022.

Se, hvad der sker med bilforsikringspriserne, og se anbefalinger til, hvor meget du skal være opmærksom på policeindholdet

Confused.com fandt, at præmierne steg med £32 (283 DKK) (6 %) år-til-år i andet kvartal af 2022 og nåede et gennemsnit på £554 (4900 DKK).

Confuseds Louise O’Shea sagde: “Vi er alle ved at tilpasse os efter Covid 19. Efter lockdownen kan prisstigningen skyldes, at vi nu  vender tilbage til en form for almindelig forsikringsskadestigning.”

Mens priserne stiger, ved vi, at bilforsikring er et område, hvor du stadig kan spare penge. Denne besparelse vil kunne hjælpe med at opveje prisstigninger på andre områder.

Hvor meget kan jeg spare ved at skifte bil?

Præmierne for loyale kunder står over for nogle af de største prisstigninger.  Undersøgelse af 2.000 billister viste, at 45 procent af dem, der fornyede deres policer mellem april og juni, så deres præmier stige med et gennemsnit på £41. Sammenligningssiden forklarer, at billister kunne spare £54 ved at skifte forsikringsselskab, hvis de tilbød en højere fornyelsespris.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk