Bill Gates siger, krypto og NFT’er er humbug

Bill Gates: Ingen tiltro til crypto. Foto: Shutterstock
Regn ikke Bill Gates med blandt fans af kryptovalutaer og NFT’er.

Disse digitale aktivtendenser er “100 % baseret på større fjolleteori,” sagde Microsofts medstifter tirsdag på en TechCrunch-konference, med henvisning til ideen om, at investorer kan tjene penge på værdiløse eller overvurderede aktiver, så længe folk er villige til at byde dem højere. .

Gates tilføjede, at han ikke er “lang eller kort” krypto. Og han hånede Bored Apes NFT’er og spøgte med, at “dyre digitale billeder af aber” vil “forbedre verden enormt.” I stedet sagde Gates, at han foretrækker gammeldags investering.

“Jeg er vant til aktivklasser, som en gård, hvor de har produktion, eller som en virksomhed, hvor de laver produkter,” sagde han. Hans kommentarer kommer, mens Bitcoin og andre kryptovalutaer går ned. Bitcoin nåede et rekordhøjt niveau på 69.000 dollars i november 2021.

Siden da har verdens mest værdifulde kryptovaluta mistet to tredjedele af sin værdi, og tirsdag faldet til under 23.000 dollars. Det har mistet omkring 25 % af sin værdi siden fredag.

Coinbase afskediger 18 % af medarbejderstaben

Kryptobørsen Coinbase meddelte, at den afskediger 18 % af sine ansatte, idet det digitale valutamarked fortsætter med at smuldre. Gates har tidligere tvivlet på krypto. I et 2021-interview med Bloomberg sagde Gates, at det var én ting for Elon Musk og Tesla at investere i Bitcoin, men det betyder ikke, at gennemsnitlige investorer skal følge dette spor.

“Jeg tror, ​​folk bliver købt ind i disse manier, som måske ikke har så mange penge til overs,” sagde Gates. “Så jeg er ikke bullish med Bitcoin.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk