Stranger Things-fans har lige set denne hjerteskærende detalje om sæson 4

Læs videre for at vide, hvad den hjerteskærende detalje må være. Foto: Shutterstock.

Den følgende artikel indeholder Stranger Things sæson 4, bind 2 spoilere.

Det er næsten en uge siden, at anden del af Stranger Things sæson 4 udkom på Netflix, og nej, vi er ikke kommet os. Det er særligt svært at komme videre med vores liv, vel vidende at (spoiler alert!) en af ​​vores elskede karakterer ikke nåede det. Nej, ikke Jason (og bestemt ikke Papa); vi taler – selvfølgelig – om lederen af ​​Hellfire Club: Eddie Munson, spillet af Joseph Quinn.

Siden Eddies karakter blev introduceret tidligt i sæson 4, var fans alvorligt bekymret over, at Duffer Brothers ikke ville holde ham i nærheden længe; trods alt har de form til at dræbe nye karakterer (retfærdighed for Bob Newby). Desværre havde vi ret i at være bekymrede, da Eddie døde i sidste afsnit af sæson 4 efter en heroisk kamp med “Demobats”.

Efter at have genset sæsonen, har nogle fans opdaget en afgørende detalje, der kan have varslet Eddies alt for tidlige bortgang.

En fankonto delte et billede af Eddie fra tidligere i sæson 4, med hans tatoverede arme vist. Et nærmere kig afslører viser, at han har en tatovering af flere flagermus, der flyver, og som har en slående lighed med hans sidste dødsscene. Tweetet lød: “The Duffers elsker at rode med os..” og tag ikke fejl, ja. Ja de gør.

En fan skrev: “Eddie Munson har flagermus-tatoveringer… mærkelige ting, forfattere faktisk er syge,” mens en anden tilføjede, “Eddie Munson han havde en tatovering af FLAGERMUS?!!!???! AAAAAACCKKSKSS,” og en anden tweeted, ” hvor vover de at give Eddie Munson flagermustatoveringer, hvor meget tør de.”

I et interview med Radio Times foreslog Joseph Quinn en måde, hvorpå Eddie kunne vende tilbage til showet, idet han sagde: “Mig og Joe Keery [der spiller Steve Harrington] diskuterede måder, hvorpå jeg kunne komme tilbage … måske ville jeg være som et opdigtet Gatens fantasi eller noget …”

Han fortsatte: “Ligesom hvis der kunne være en form for plads til sådan noget, noget lidt overnaturligt.”

Nå, vi holder bestemt stadig ud til en Eddie Munson-revival i sæson 5. Mærkelige ting er sket, ikke?

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk