På Resident Alien er ægteskab den mest menneskelige historie

Foto: Shutterstock.

Holdet bag Resident Alien diskuterer status for Ben og Kates ægteskab, og hvad der er det næste for Hawthorne i sæson 2.

 

De herboende rumvæsner er ikke kun Harry Vandespeegle (Alan Tudyk), en alien forklædt som et menneske i byen Patience, Colorado.

Ja, der er en masse grov komedie, mens han forsøger at blande sig med det underlige ved menneskelig adfærd, men showet bruger også hans aggressive personlighed og skarpe kommentarer til at få mange af hans naboer til at konfrontere ham. Jeg prøver at kaste lidt lys over et lignende problem, jeg har.

At showet giver hvert medlem af dens vidtstrakte rollebesætning så klart definerede lag er en del af, hvorfor det er så fantastisk, men det, der virkelig er bemærkelsesværdigt, er, at alle disse karakterer er de samme som Harry har sin egen rejse og historiebue, der eksisterer helt separat og truslen om udryddelse af aliens. Asta (Sara Tomko) forsøger at lave en bro med sin adoptivdatter.

Darcy (Alice Wetterland) kæmper for at komme tilbage til de skisportssteder, hun engang elskede. Kate (Meredith Garretson) og Ben Hawthorne (Reeve Feeler) har travlt med at finde ud af, hvad der gik galt i deres ægteskab.

På papiret har Hawthorne det hele. Han er borgmester i hendes lille by, og hun er sin søns skolelærer. Du har et tidligt barn, der kan se rumvæsner.

Men de er også dybt og synligt ulykkelige på trods af deres klare og tilsyneladende allestedsnærværende ønsker for hinanden. Nogle rumvæsener er mindre interesserede i at bryde forhold og tænker på måder at sætte dem sammen igen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk