Gemma Atkinson forbløffer fans med sandhed om romantik med Cristiano Ronaldo

Gemma og Cristiano, 37, datede i 2007, da han spillede for Manchester United. Foto: Shutterstock

Gemma Atkinson har været lykkeligt forlovet med partneren Gorka Marquez siden sidste år, og sammen deler de en datter, den to-årige Mia.

Og selvom det er klart, at parret er hovedkulds forelsket, har Gemma nu skabt overskrifter for en sjælden kommentar om en tidligere romance – med fodboldikonet Cristiano Ronaldo.

Gemma og Cristiano, 37, datede i 2007, da han spillede for Manchester United. I en tale på Manchesters Key 103-radio afslørede Strictly-stjernen, at deres dates var meget lavmælte – på trods af hans globale berømmelse.

En måned senere bekræftede Cristiano i et interview, at han og Georgina ventede deres første barn sammen, med datteren Alana på fire, der ankom i november 2017.

I oktober 2021 bekræftede parret, at de ventede tvillinger; tragisk nok mistede de deres søn kort efter hans fødsel i april i år. De afslørede senere, at de havde navngivet deres datter Bella Esmeralda.

Gemma og Gorka bød i mellemtiden velkommen til deres lille pige den 4. juli 2019. De annoncerede deres forlovelse på Valentinsdag 2021.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk