Kanye West køber Parler – lover at beskytte “konservative meninger”

Kanye West. Foto: Shutterstock.

Wests antisemitiske indlæg fik ham låst ude af Twitter og Instagram i denne måned.

Kanye West har indgået en aftale om at købe det “ytringsfrie” sociale netværk Parler, cirka en uge efter, at antisemitiske indlæg fik West låst ude af hans Twitter- og Instagram-konti.

“Parlement Technologies meddelte i dag, at det har indgået en principaftale om at sælge Parler, verdens banebrydende uopsigelige ytringsfrihed, til Ye (tidligere kendt som Kanye West),” sagde selskabet i en pressemeddelelse.

“Ye er blevet den rigeste sorte mand i historien gennem musik og beklædning og tager en dristig holdning mod sin seneste censur fra Big Tech og bruger sine vidtrækkende talenter til yderligere at lede kampen for at skabe et virkeligt ikke-opsigeligt miljø.”

“Det foreslåede opkøb vil sikre Parler en fremtidig rolle i at skabe et uopsigeligt økosystem, hvor alle stemmer er velkomne,” står der også i pressemeddelelsen.

Instagram låste Wests konto og slettede indhold, efter at han delte et opslag, der syntes at antyde, at rapperen Sean Combs er kontrolleret af jøder. Elon Musk bød derefter West velkommen tilbage til Twitter og kaldte ham “min ven”.

West postede derefter et tweet, der sagde: “Jeg er en smule søvnig i nat, men når jeg vågner, går jeg dødskamp 3 om JØDER.” Twitter reagerede ved at låse Wests konto og fjerne tweetet, selvom Musk – som kunne gennemføre et opkøb af Twitter i denne måned – kontaktede West personligt. “Jeg talte med Ye i dag og udtrykte mine bekymringer over hans seneste tweets. Jeg tror, ​​han tog det til sig,” skrev Musk.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk