Rafael Nadal frygtede, at kampen mod Nick Kyrgios ville blive afslutningen på hans tenniskarriere

Rafael Nadal. Foto: Shutterstock

Rafael Nadal frygtede for fremtiden for sin tenniskarriere, før han trak sig ud af Wimbledon.

Rafael Nadal indrømmede, at han frygtede at kampen mod Nick Kyrgios kunne afslutte hans karriere efter at have annonceret sin tilbagetrækning fra Wimbledon. Det er første gang nogensinde, en spiller har fået en walkover i en semifinale for mænd i Wimbledon.

Men i sidste ende følte Nadal, at hans manglende evne til at serve korrekt betød, at han ikke havde nogen chance for at vinde de to kampe, han havde brug for for at vinde trofæet. Og den 22-dobbelte Grand Slam-vinder tilføjede, at “lykke var vigtigere end nogen titel”.

“Det farligste, der kan ske i dag, er, at jeg afslutter min tenniskarriere, fordi jeg tror, ​​​​at tingene vil gå bedre uden tvivl,” sagde han. “Som jeg altid har sagt, er det vigtigste for mig lykke mere end nogen titelmulighed. Alle ved, hvor meget jeg gør for at være her.

“Men jeg kan ikke risikere den kamp og blive to, tre måneder uden for konkurrencen, fordi det ville være en hård ting for mig. Hvis det sker, sker det. Men jeg har ikke gjort tingene på den rigtige måde.

”Det er min beslutning, og det må jeg leve med. Jeg kan ikke sige andet. Jeg er meget ked af det, og det har været en meget hård en.”

Den 36-årige afslørede, at han var pinefuld hele dagen over, om han ville være i stand til at tage på Center Court for at møde Kyrgios om en plads i søndagens finale. “Kommunikationen er for sent, for selv som jeg er, tænkte jeg hele dagen på beslutningen om at tage,” sagde han.

“Jeg forsøger mange gange i løbet af min karriere at fortsætte under meget hårde omstændigheder, men i denne her er det indlysende, at hvis jeg fortsætter, vil skaden blive værre og værre.” Hans søster og far opfordrede ham til at stoppe under andet sæt af hans kvartfinale mod Taylor Fritz, men Nadal sagde, at han ikke havde fortrudt, at han afsluttede fem-sætteren.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk