Mange fans sure over forhøjede priser til revancheboksekamp

Foto: Shutterstock.

Anthony Joshua og Oleksandr Usyk skal kæmpe i Saudi Arabien den 20. august på Sky Sports

 

Anthony Joshua vil kæmpe sin sidste kamp i næste måned, med en revanchekamp mod Oleksandr Usyk , men mange fans er rasende over prisstigninger..

Anthony Joshua ser ud til at tage revanche mod ukraineren i Jeddah i Saudi-Arabien, efter han blev frataget sværvægtstitlen, da de sidst kæmpede i London i september sidste år. Kampen er nu blevet bekræftet på Sky Sports, på trods af britens nylige aftale med DAZN.

Joshua vil kæmpe mod Usyk i en kamp, ​​der vil være meget vigtig for hans karriere, og hvis han kan bringe sejren hjem i den vigtige kamp, ​​kan det føre til en kamp med bokseren Tyson Fury. Men han vil have et hårdt job foran sig, hvis han vil slå den tidligere sværvægtsmester, der ikke har tabt en kamp, ​​siden han blev professionel og vandt og dominerede sidste kamp.

Ville du betale 236 DKK for at se Anthony Joshua spille Oleksandr Usyk i omkampen?

Pay-per-view prisen

Foto:Shutterstock.

Pay-per-view-prisen for denne kamp siges at være sat til 236 kr., hvilket er en stigning på 17,5 kr. i forhold til den forrige kamp. Anthonys sidste kamp kostede 218 kr., hvilket i sig selv var ulykkeligt for fansene, der mente, 175 kr. var nok til hans spil.

Fans bemærkede, at priserne var lidt høje, mens de jokede med, at de “bedre ikke køber mad i denne uge”. Anthony skrev meget offentligt under på en eksklusiv udsendelsesaftale med DAZN i sidste måned til en værdi af omkring 875 millioner kroner, og det står klart, at kampen bliver afgjort i Saudi-Arabien, som allerede har betalt enorme summer for at kampen skal foregå i Mellemøsten.

Sky Sports kan blive nødt til at hæve priserne, så de kan betale det store gebyr for at holde spil væk fra streamingtjenester. Promotor Eddie Hearn sagde, at han troede, at kampen kunne ende med at koste TV-stationerne penge.

Tidligere på måneden bekræftede Anthony, at DAZN havde sat PPV-prisen til £20 og sagde: “Som den britiske boksning foregår, er folk klar til at betale.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen