Ajax København håndboldherrer trues af konkurs

Foto: Shutterstock.

Selskabet bag herreholdet i håndboldklubben Ajax København står over for konkurs, efter at Skat har indgivet konkursbegæring.

 

Situationen i klubben er, at spillernes løn pr. 1. september ikke er blevet udbetalt. Desuden har enkelte spillere heller ikke fået deres løn 1. august. Endvidere er klubbens spillere ikke forsikret, og det er ganske enkelt ulovligt.

Klubbens direktør Daniel Svensson er fratrådt, og klubbens drift er overtaget af bestyrelsesformand Henrik Ritlov

Henrik Ritlov oplyser til Sjællandske Medier, at konkursbegæringen er indgivet af Gældssstyrelsen og skal behandles i skifteretten den 20. september.

Han forklarer videre, at et coronalån på 900.000 kroner fejlagtigt blev betalt til Skat. Lånet skulle have været betalt til Gældsstyrelsen. Fejlen betyder, at en betalingsfrist ikke blev overholdt.

– Vi skal nok skaffe pengene til lønnen, men det er kun første etape. Vi skal også have penge til den videre drift. Hvis vi kan løse det og sagen med gælden, så er jeg fortrøstningsfuld for resten af sæsonen.

– Hvis ikke, så går vi konkurs. Det er meget voldsomt, og det er absurd, at Skat på den måde er ved at lukke os, siger Henrik Ritlov til Sjællandske Medier.

Han tilføjer, at der søndag er indkaldt til krisemøde i klubben.

Ajax København vandt i øvrigt sæsonpremierekampen i 1. division over FIF.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk