Twitter-imitatorer vil blive suspenderet permanent, siger Musk

Foto: Shutterstock.

Elon Musk sagde søndag, at Twitter-brugere, der efterligner sig uden eksplicit at sige, at det er en “parodi”, vil blive permanent forbudt uden varsel.

 

I et separat tweet sagde Musk, at Twitter tidligere havde udstedt advarsler om udelukkelse, men at der ikke  vil komme yderligere advarsler eller undtagelser, da Twitter har påbegyndt en omfattende gennemgang.

“Dette er klart identificeret som en betingelse for at tilmelde sig Twitter Blue,” sagde Musk og tilføjede, at navneændringen midlertidigt vil resultere i tab af verificerede konti.

Twitter opdaterede appen på sin Apple App Store i lørdags.

Tesla CEO Musk, der også fungerer som Twitter CEO, sagde i sidste måned, at virksomheden ville skabe et indholdsforvaltningsråd med “meget forskellige perspektiver.”

“Ingen større indholdsbeslutninger eller kontogendannelser vil blive truffet forud for dette rådsmøde,” tilføjede han. Med hensyn til de suspenderede konti sagde Musk i sidste uge, at de ikke ville blive tilladt tilbage på Twitter, før den sociale medieplatform havde etableret “en klar proces for at gøre det.”

Det vil tage mindst et par uger yderligere at skabe sådan en proces, tweetede Musk og citerede Twitters mest berømte forbudte bruger, den tidligere amerikanske præsident, Donald Trumps mulige tilbagevenden.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk