‘Succession’, ‘Ted Lasso’ topper Emmy-priserne

Foto: Shutterstock.

Media Dynasty Drama ‘Succession’ og feel-good-komedien ‘Ted Lasso’ vandt toptrofæet ved Emmy Awards i mandags, ‘Squid Game’-skuespillere vandt store skuespillerpriser, og Hollywood fejrede TV’s bedst hædrede.

 

Succession vandt sin 2020-pris for bedste dramaserie, en ære optjent af HBO-shows, før Covid-19-pandemien forstyrrede produktionsplanerne. Showet vinder i alt fire trofæer og fortæller historien om de rige og lumske medlemmer af Roy-familiens kamp om magten.

Apple TV+-serien “Ted Lasso” er også en genganger, der for andet år i træk vinder prisen for bedste komedie. Det er historien om en amerikansk fodboldtræner, der leder et engelsk fodboldhold.

Dens stjerner Jason Sudeikis og Brett Goldstein vandt deres anden pris for bedste komedie og bedste mandlige birolle. På samme måde hædrede vælgerne “Euphoria”-stjernen Zendaya for bedste dramatiske skuespillerinde og “Hack”s Jean Smart for bedste komedieskuespillerinde. Det var den anden sejr i hver division.

En af de breakout-nykommere er Lee Jung-jae, der vandt bedste dramaskuespiller for sit spil i den koreanske thriller Squid.

Efter at være udgivet på Netflix for et år siden blev den dystopiske fortælling om en kontant kandidat, der risikerer sit liv for rigdom, en global sensation.

Skuespilleren takkede holdet bag Squid Game for “meget kreativt at bringe liv på skærmens virkelige problemer, som vi alle står over for.”

Aftenens højest vurderede show var HBO’s The White Lotus.

Det vandt 10 priser, herunder Bedste Limited Series og Acting Trophys for Jennifer Coolidge og Murray Bartlett. Med disse sejre vandt HBO Max i alt 38 priser og klarede sig bedre end alle andre netværk.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk