10 dræbt og 15 sårede efter brutalt knivangreb i Canada

Foto: Shutterstock.

To mænd jages intenst af politiet i Canada, efter at de søndag gik til angreb på tilfældige personer og stak dem ned på forskellige lokationer i den canadiske provins Saskatchewan. Mindst 10 meldes dræbt og 15 sårede, oplyser det lokale politi på en pressekonference natten til mandag.

 

Politiet har identificeret to mistænkte. Der er tale om Damien Sanderson og Myles Sanderson, og politiet betegner de to gerningsmænd som meget farlige.

Ifølge det canadiske medie DH News er ofrene fundet på 13 forskellige steder i reservatet James Smith Cree Nation og landsbyen Weldon.

– Vi mener, at nogle af ofrene har været mål for angrebet, mens andre har været tilfældige ofre, udtaler politiet til DH News.

Alder eller køn på de dræbte og sårede er endnu ikke offentliggjort.

De mange sårede bliver i øjeblikket behandlet på forskellige hospitaler. Sundhedsmyndighederne i Saskatchewan har måttet indkalde ekstra personale for at klare situationen, skriver TV-stationen CTV News Calgary.

Ifølge TV-stationen flygtede de to gerningsmænd i en sort Nissan. Politiet advarer befolkningen mod at tage blaffere op, og specifikt opfordres indbyggerne i James Smith Cree Nation til ikke at forlade deres hjem.

‘”Forlad ikke en sikker lokation. Vær varsom med hvem du lukker ind i dit hjem”, lyder meldingen fra politiet ifølge det lokale medie Sask Today.

Canadas premierminister, Justin Trudeau, er rystet over episoden.

– Angrebene i Saskatchewan i dag er forfærdelige og hjerteskærende. Jeg tænker på dem, som har mistet en elsket, og dem, der er sårede’, skriver Trudeau på Twitter.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk