Roy Keanes pinlige grund til, at han kun spillede 15 minutter

Roy Keanes. Foto: Shutterstock.

Liverpool Legends slog Manchester United Legends 2-1 på Anfield i lørdags, hvor Roy Keane lavede en sen cameo for gæsterne

Med landskampspausen i fuld gang i weekenden var Liverpool Legends i aktion på Anfield.

Lørdag så Liverpool Legends tage imod deres Manchester United-kolleger i en velgørenhedskamp. Det var anden omgang af ‘Legends of the North’, hvor De Røde vandt en 2-1-sejr takket være mål fra Mark Gonzalez og Florent Sinama Pongolle.

Kort før kick-off blev Man United-legenden Roy Keane tilføjet truppen til gæsterne. Sky Sports-eksperten kom fra bænken i anden halvleg og modtog en bølge af buh-råb fra Anfield-publikummet.

Tilsyneladende hver gang Keane rørte bolden, fortsatte hjemmefansene med at buhe af den tidligere United-kaptajn. På trods af at han var med i kampen, spillede den 51-årige kun 15 minutter.

Mens Keane ikke talte med journalister efter sidste fløjt, har han tidligere talt om sin nuværende form. Efter at have været pensioneret siden 2006 sagde den tidligere Manchester United-midtbanespiller i sidste måned, at han ville kæmpe for at spille mange minutter.

“Jeg er ikke i form. Jeg er langt fra i form,” sagde Keane til Off The Ball i sidste måned. “Mine konditionsniveauer er faktisk meget, meget pinlige.