Erik Ten Hag: Vi har brug for kvalitetsspillere

Erik Ten Hag. Foto: Shutterstock.

Manchester United-manager Erik ten Hag har opfordret klubben til at hente “kvalitetsspillere”, efter at holdet blev slået 4-0 af Brentford i lørdags i et ydmygende nederlag.

 

Manchester United-manager Erik ten Hag siger, at han har brug for nye topkvalitetsspillere, der skal signeres inden udgangen af ​​transfervinduet for at hjælpe med at vende en katastrofal start på sæsonen.
De Røde Djævle led et ydmygende 4-0-nederlag på udebane til Brentford i lørdags efter 2-1-nederlaget hjemme til Brighton.

Disse resultater betød, at de endte dagen i bunden af Premier League-tabellen for første gang i næsten 30 år.

“Vi er nødt til at levere højere standarder, end hvad vi gjorde i dag,” sagde Ten Hag.

“Vi er, som et hold, i en svær proces. Man forventer en anden start. Det er ikke, hvad vi forventede.

“Vi har brug for nye spillere. Vi har brug for kvalitetsspillere. Vi arbejder på det, og vi vil gøre alt for at overbevise dem om at komme.”

Uniteds transferpolitik er kommet til intens granskning denne sommer, hvor Lisandro Martinez, Tyrell Malacia og Christian Eriksen er de eneste nye tilføjelser indtil videre.

Klubben har været i langvarige forhandlinger om Barcelonas midtbanespiller Frenkie de Jong i flere måneder, men hollænderen ser nu ud til mere sandsynligt at slutte sig til Chelsea end at skifte til Old Trafford.

United stoppede deres interesse i Bologna-angriberen Marko Arnautovic i sidste uge, efter at den italienske klub modsatte sig bud, og Red Devils-fans udtrykte deres misbilligelse.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk