Chelsea sender privatfly for at hente Barcelona-stjerne

Foto: Shutterstock.

Chelsea har et privat jetfly på standby, der vil tage angriberen Pierre-Emerick Aubameyang fra Barcelona til London, hvis en aftale bliver aftalt.

 

Chelsea er i gang med at købe Barcelona-angriberen Pierre-Emerick Aubameyang i dag og har sendt et privatfly for at tage ham til London, hvis handlen skulle blive forsinket.

The Blues leder efter en angriber og har identificeret den tidligere Arsenal-kaptajn som en ideel kandidat til at føre linjen, efter han scorede ni mål i 11 optrædener for de catalanske giganter, siden han kom til i januar.

Chelsea er i forhandlinger med Barcelona om angriberen og har foreslået en kontant-plus-spiller aftale, der vil inkludere, at Marcos Alonso flytter andetsteds.

En grund til at forsinke klubskiftet var, at efter at være blevet angrebet ved et væbnet røveri i sit hjem fik  Aubameyang en kæbeskade og brækkede kæben, hvilket vil tage flere uger at hele.

Barcelona har skrevet kontrakt med en række stjerner i sommer og er klar til at sælge Aubameyang, som var et stort hit med sine præstationer på banen efter at være med sidste vinter.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk