Chelsea-ejer Todd Boehly ’tilbød’ to Barcelona-stjerner i dristig bytteaftale med fire spillere

Lykkedes det Chelsea at indgå en aftale med Barcelona? Foto: Shutterstock.

TODD BOEHLY er i Barcelona for at diskutere Chelseas transferinteresser med det catalanske hold.

Chelsea-ejer Todd Boehly er angiveligt blevet tilbudt Memphis Depay og Sergino Dest som en del af en dristig bytteaftale med Barcelona. Boehly ankom til Catalonien torsdag med flere diskussionsemner på dagsordenen, herunder Blues-duoen Cesar Azpilicueta og Marcos Alonso, som menes at være ivrige efter at droppe Stamford Bridge til fordel for Camp Nou.

Alonso og Azpilicueta er begge inde i det sidste år af deres Chelsea-kontrakter, og begge har været på Barcas radar i flere måneder. Tingene er gået i stå, mens det spanske hold får styr på deres økonomi, hvilket har givet Boehly en chance for at vænne sig til rollen som Blues’ nye ejer.

Chelsea har allerede mistet spillere

Det har hidtil været en sommer med udspil for Chelsea, som allerede har mistet folk som Antonio Rudiger, Andreas Christensen og Romelu Lukaku. Mens Alonso og Azpilicueta kunne følge med, hævder The Daily Mail, at Barca har stillet to spillere på banen i en bytteaftale, der ville få Thomas Tuchel til at få to nye ansigter at arbejde med.

Den hollandske angriber Depay og den amerikanske bagspiller Dest er angiveligt blevet tilbudt af Barca i en dristig bytteaftale med fire spillere.

På papiret kunne Chelsea drage fordel af ankomsten af Depay med Lukaku tilbage i Inter Milan og Timo Werner forbundet et andet sted. Tuchel ser ud til at have mest gavn af at sætte alsidige angribere på midten, hvor Depay er komfortabel med at spille bredt og oppe.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk