Barcelona vil tilbyde Manchester City mindre end €100 millioner for midtbanestjerne

Foto: Shutterstock.

Ifølge Mundo Deportivo overvejer Barcelona kun at købe Bernardo Silva til sommer, hvis de sælger Frenkie de Jong. På trods af Manchester Citys modvilje med at skille sig af med det portugisiske es er Barça-præsident Joan Laporta og midtbanespillerens agent Jorge Mendes interesserede i at få handlen til at ske og har talt  om strategier for at få aftalen i hus.

 

De Jong har været forbundet med et exit hele sommeren, hvor Manchester United og Chelsea er blevet krediteret for en interesse i den 25-årige. Mens midtbanespilleren ikke har udtrykt noget ønske om at forlade, forbliver Barça åben for et salg og vil ideelt set tilbyde €70-80 millioner for at hente ham.

Hvis det lykkes dem at  skille sig af med hollænderen, planlægger Barça at erstatte ham med Silva. Den 27-årige er angiveligt opsat på at tage et spring til Camp Nou og har ladet forstå, at han har informeret Manchester City om, at han ønsker at tage afsted til catalanerne.

Silvas agent, Jorge Mendes, er også fast besluttet på at hente midtbanespilleren til Barcelona ifølge rapporten. Og da han mødtes med Barças præsident Joan Laporta tidligere på måneden, blev navnet på den portugisiske playmaker diskuteret

.Det hævdes, at begge parter var enige om, at en transfer kun kan gennemføres, hvis de Jong forlader klubben. Dette træk ville dog ikke være let, da det kan være svært at overbevise Man City. Og at opfylde deres pris på 100 millioner euro vil kun gøre tingene sværere.

Størstedelen af de midler, Barcelona håber at få tilbage fra de Jongs salg, kan omdirigeres til at underskrive med det prioriterede mål. Robert Lewandowski fra Bayern München. Så de bliver nødt til at overbevise Manchester City om at sænke deres udbudspris for Silva.

Ifølge rapporten har Barcelona til hensigt at betale mindre end de 100 millioner euro, som Premier league-mestrene har krævet.

Rapporten tilføjer, at Laporta og Mendes diskuterede muligheden for en aftale, hvor de ikke skulle bruge €100 millioner, mens de spredte betalingen til City over to til tre sæsoner.

At overbevise Manchester City om at acceptere sådanne vilkår vil på ingen måde være let. Og hvis noget af det begynder at bevæge sig, skal Barça først sælge de Jong.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk