ASOS vil nedlægge flere end 100 stillinger

Foto: Shutterstock.

Som en del af administrerende direktør José Antonio Ramos Calamontes plan for omkostningsbesparelser planlægger ASOS at forenkle sin arbejdsstyrke.

 

Asos planlægger at skære mere end 100 jobs på tværs af alle afdelinger, hvoraf de fleste vil ske på hovedkvarteret i London.

ASOS har angiveligt også påbegyndt sin 45-dages konsultationsperiode med berørte medarbejdere.
I en erklæring sagde ASOS til TheIndustry.fashion: Som en del af det tog vi det vanskelige, men nødvendige skridt med at skitsere forslag til at reducere antallet af roller på tværs af organisationen. “Vi vil arbejde tæt sammen med dem, der kan blive berørt, for at støtte dem under høringsprocessen og søge at omplacere kolleger, hvor det er muligt.”

Nyheden kommer efter, at ASOS rapporterede et tab på £31,9 mio. (275 mio. danske kroner) i sit salg for året, der sluttede 31. august 2022, med resultater i andet halvår under forventningerne, især på internationale markeder.

José Antonio Ramos Calamonte sagde, at han kom til ASOS i juni som administrerende direktør og forlod virksomheden sidste efterår for at erstatte Nick Beighton, som nu er administrerende direktør for luksusforhandleren Matchesfashion. I sidste måned lagde Calamonte en “klar forandringsplan for at positionere virksomheden for fremtiden.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk