Ny Nissan Juke Hybrid bliver snart tilgængelig

Levering af den nye hybride crossover starter i juli, med en begrænset udgave, der lanceres først

De første 750 eksempler, der ruller ud af produktionslinjen i Sunderland i England, vil blive specificeret i eksklusiv Premiere Edition-beklædning og prissat fra £28.250.

Nissan forventer, at den nye Juke Hybrid, som modtager adskillige interne og eksterne designændringer, vil være en “nøgletilføjelse” til sit udvalg og lover mere responsiv ydeevne og lavere emissioner.

Den kombinerer en 92 hk 1,6-liters benzinmotor med en 48 hk elektrisk motor til i alt 140 hk. Nissan hævder et økonomital på 54 mpg, mens CO2-emissionerne er begrænset til 118 g/km.

Samarbejde med Renault

Hybriddrivlinjen er et resultat af Nissans alliance med Renault, som selv har produceret den nært beslægtede Renault Captur E-Tech Hybrid. Det japanske firma leverer motoren og motoren, mens Renault leverer gearkassen, højspændings 15 kW startgenerator og 1,2 kWh vandkølet batteri. Den er som standard i stand til fuld elektrisk opstart.

Karrosseriet under kofangeren er blevet gjort mere aerodynamisk med forbedret luftstrøm og reduceret luftmodstand, mens bagspoileren er blevet “omprofileret”.

Hybridmærker vises på fordørene og bagklappen, mens frontgrillen har det nye Nissan-logo og sortglansmateriale, som det ses på den større Nissan Qashqai.

Juke Hybrid tilbyder nye tofarvede 17″ alufælge og et 19″ design inspireret af dem, der er monteret på den kommende Nissan Ariya elektriske SUV.

Indvendigt får den et nyt sæt urskiver bag rattet, der rummer en effektmåler, en nål til at angive regenerativ ladning og en indikator for batteriladningsniveauet.

Bagagerummet er reduceret med 68 liter fra 1,0-liters turbobenzin Juke, ned til 354 liter for at rumme batteripakken på 1,2 kWh. Nissan hævder dog, at den stadig er klasseledende, når bagsæderne er klappet ned, med 1237 liter.

Fokus på køreglæde og miljø

Juke Hybrid får også en knap til valg af køretilstand, som kan bruges til at skifte til 100 % EV-tilstand, og strømforbruget kan vises på den centrale 7,0 tommer infotainment-berøringsskærm.

“Vi er midt i en elektrificeret produktoffensiv, der lægger lige stor vægt på miljøeffektivitet og køreglæde,” sagde Arnaud Charpentier, regional vicepræsident for produktstrategi hos Nissan.

“Som alle vores elektrificerede produkter omskriver Juke Hybrid reglerne i sit segment, takket være den modige innovation, der leverer mere ydeevne og mere effektivitet.”

“Nissans elektrificerede produktstrategi tager fart, og Juke Hybrid vil repræsentere endnu en milepæl i vores strategiske ambition om at have fuldt elektrificeret rækkevidde i 2023,” sagde Guillaume Cartier, Nissans formand i Europa.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lars Nielsen

Lars Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk