Wakanda Forever-trailer driller Ironheart og den nye kvindelige Black Panther

Foto: Shutterstock.

Wakanda Forever er klar til at blive lanceret i biografen i november 2022, og efterhånden som udgivelsesdatoen nærmer sig, har Disney frigivet en 2d-trailer.

 

Black Panther 2 er en af ​​de maksimalt forventede superheltefilm i 2022, og med udgivelsesdatoen, der er en måned væk, har Disney udsendt en 2d-trailer til Marvel-filmen.

Tenoch Huerta, der spiller Talocan-høvdingen Namor, høres for første gang i denne trailer, da han meddeler, at “simpelthen de mest beskadigede mennesker kan være fremragende ledere.” Mens han siger dette, ser vi glimt af nu ikke længere blot Namor, men ​​derudover af, hvad der synes at være et par slags begravelsesoptog for T’Challa, med alt og enhver i Wakanda iført hvidt, mens Shuri går langs Ramonda og beholder T’Challa `s Black Panther-hjelm.

Afslapningen af ​​traileren antyder chancen for, at Namor og Talocanen poserer for Wakanda, med Shuri advarer om, at han kommer efter gulvet, mens M’Baku udtrykker frygt for, at “hvis vi dræber ham, risikerer vi evig krig.”

Glimt af Okoye og Nakia kan også ses i filmtraileren, mens Ramonda, der ser ud til at repræsentere Wakanda i et internationalt møde, peger på tomrummet og truslen bagved ved hjælp af T’Challa’s. passerer. “Vi forstår, hvad de hvisker,” siger hun, “de har forlagt deres beskytter; at nu kunne det være tid til at slå til.”

Vi ser desuden et hurtigt skud af Riri Williams som Ironheart i sit helt eget Tony Stark-stimulerede jakkesæt, før traileren slutter med en mere dybdegående, tag en iagttagelse af en positiv anderledes ikonisk dragt. Da en ukendt person bærer Black Panther-dragten, som ser ud til at have været opdateret med ny generation og tilføjelser, opfordrer Ramonda bæreren til at “vise dem, hvem vi er.”

Black Panther 2, den allersidste MCU fase fire film, kunne blive lanceret den 11. november kl. 22.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk