Victoria Beckham i tårer, da Brooklyn blev droppet

Victoria Beckham. Foto: Shutterstock.

Modedesignerens solskinsferie var ikke helt så afslappende, som hun havde håbet.

 

Du vil aldrig stoppe med at bekymre dig om dine børn – selvom de er væk for længst – og Victoria Beckham er mere bekymret end de fleste. Modedesigneren, der solede sig i Kroatien med manden David og deres to yngste børn, indrømmede over for venner, at hun var fortvivlet, efter at hendes ældste søn Brooklyn blev droppet som ansigtet for modemærket Superdry.

Det er den seneste i en lang række af forpassede karrieremuligheder for fotografen, der er blevet model/kok – han henvender sig nu til konen Nicola og hendes familie for at få råd i stedet for sine berømte forældre.

Frustreret over Brooklyn

Foto: Shutterstock.

“Victoria er meget ked af det og frustreret over Brooklyn,” sagde en insider tæt på den tidligere Spice Girl, 48, som også er mor til Romeo, 19, Cruz, 17 og Harper, 11.

“Hun gjorde en stor indsats for at få ham med på Superdry-koncerten. Det burde hjælpe med at opbygge hans profil og give ham en vis troværdighed, så han kan begynde at bygge en fremtid for sig selv. Men han afviste angiveligt Superdry-anmodningen. De forskellige optagelser og begivenheder som ikke passede til hans tidsplan.”

“Hvert eventyr, han prøvede, mislykkedes, hvilket var meget frustrerende for Victoria og for Beckham. Både Victoria og David arbejdede så hårdt for at nå dertil, hvor de er nu, og det var skuffende at se Brooklyn forpasse disse muligheder … alt sammen dramaet og de spændte diskussioner omkring det kaster en skygge over deres ferie.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk