Tom Cruise takker filmfans for at gå i biografen

Tom Cruise, viser taknemmelighed for støtten fra sine fans. Foto: Shutterstock.

Efter den enorme indvirkning, som den globale pandemi havde på billetsalget, gjorde Tom Cruise det til sin mission at redde biografen, og den frygtløse actionfilmstjerne har virkelig indfriet det løfte. Cruise er faktisk så glad for de aktuelle salgstal, at han delte en dybtfølt tak til alle filmfans, der har været med til at genoplive teateroplevelsen.

Top Gun: Maverick, efterfølgeren til Tom Cruises 80’er-thrillerfilm, er for nylig blevet den første film i sin lange karriere, der har brudt 1 milliard dollars ( 7 millarder danske kroner ) ved billetsalget for at bevise, at biografoplevelsen lever i bedste velgående. Dette følger efter succesen med nye udgivelser som gyserfilmen The Black Phone, den seneste Jurassic Park-film og Elvis, da fire film for første gang siden pandemien samtidig har indspillet $30 millioner dollars ( 211 mil. danske kroner)  eller mere i samme uge.

Cruise, der har været en indædt fortaler for at redde den filmiske oplevelse, har nu delt sin taknemmelighed via de sociale medier og takket alle dem, der er gået ud og købt billetter for nylig.

I et tweet den 27. juni 2022 roste Cruise ikke kun publikum, men delte også et tillykke til de forskellige filmskabere og studier, som i øjeblikket er i sund konkurrence med hans seneste udspil.

“Til alle udgivelsesfilmene, til alle studierne og til alle udstillerne: tillykke. Til publikum: tak fordi I begav jer ud og gav os lov til at underholde jer,” tweetede Cruise. “Vi ses i biografen,” sluttede han.

Uanset hvad du synes om Tom Cruise i hans personlige liv, er hans passion for filmkunsten, dedikation til sit håndværk og hans stærke ønske om at beskytte oplevelsen på det store lærred alle fortjent den højeste ros, og du kan se, hvor meget denne succes betyder for ham.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk